Forums  > Careers  > adidas stan smith férfi cipo  
     
Page 1 of 1
Display using:  

Newwgoy
Banned

Total Posts: 4
Joined: Nov 2020
 
Posted: 2020-11-17 08:39
The fekete kiadást követően nézzük meg részletesen az mba Stan Smith x Wings & Horns GY terméket. Ezek a párok the vancouveri székhelyű Wings & Horns márka és az adidas sportruházat óriási együttműködésének részei. Ezeket az előkelő párokat a 20. századi katonai akadémia futballcsapatai ihlették. Ez a kiadás barna alapú színben jelenik meg, és valódi Horween futballbőrből készült, sarka barna velúrral. adidas stan smith férfi cipo A pelenka velúr sarok fülfedés a cipőnek egy kis extra finomságot és kellemes tapintást kölcsönöz. Az oldalfalakon perforált három csíkos márkajelzés található, a nyelv és a talpbetét területén pedig további illeszkedő márkajelzés található. A megjelenés fehér talpegységgel fejeződik be.

Stílusosan lépje át a célvonalat ebben a szezonban the vadonatúj adidas Pulseboost HIGH DEFINITION Black Red! A legújabb újítás, a németországi Herzogenaurach cégtől származik, ez az első cipő, amely a Three Stripes Boost HD középtalpját használja, és most szüksége van egy párra the kollekciójában! Lopakodó, teljesen fekete színvilágban festett, adidas pulseboost cipo sötétszürke és piros ékezetekkel egészül ki az Adapt Knit felsőrészen, így kontrasztos. Az eltúlzott nyelv az edző közepén található, QR-kóddal nyomtatva, amely lehetővé teszi a futók számára, hogy feloldják the számukra készült egyedi Spotify lejátszási listákat.Kevés sziluett kortársabb, mint az mba AlphaBounce Clear Grey. Míg sok sneakerhead értékeli az évjárat kinézetét, 2016-ban továbbra is a modern formatervek dominálnak. Ez az Adidas legújabb futója az élen jár ebben a cipős mozgásban. A legfrissebb újdonságokat the legmodernebb kivitel mellett ez a cipő garantáltan lenyűgözni fogja. Az AlphaBounce először néhány hete jelent meg, amikor egy teljes mintás fekete fehér felsőrésszel indult. adidas alphabounce noi store Ez a sziluett gyorsan elkelt férfi és női méretben egyaránt. Szerencsére the majority of a gyűjtemény második színe van ebben a finom és visszafogott szürke témában. Az előző modellel ellentétben a többnyire tiszta szürke felsőrésznek köszönhetően kissé elnémul.

Itt van minden, amit tudnia kell a közelgő adidas Yung-1 Triple Grey-ről! A Yeezy 700 Influx Runner hatalmas sikerének nyomán a Yung-1 Triple Grey-t a legendás 1997-es mba Falcon Dorf modell ihlette átstrukturált nyelvvel és egyedi adidas márkanévvel, zökkenőmentesen illeszkedik a mai népszerű vaskos tornacipő esztétikájába. A tiszta „Triple Grey” színben festett Yung 1 Triple Greyish hatalmas anyagból áll, beleértve a nubukot, a hálót és a velúrbőrt, the kényelmes habtalp tetején. The cipő talpán egy mba torziós lemez található https://www.topmarkethu.com/yung the további támogatás érdekében, és hogy mindezt lekerekítse, a Three Stripe márka díszíti az oldalsó paneleket az egyedi adidas megjelenés érdekében.
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1