Forums  > Software  > Asics DynaFlyte  
     
Page 1 of 1
Display using:  

Hwghdfa
Banned

Total Posts: 4
Joined: Dec 2020
 
Posted: 2020-12-23 05:17
Tuleva adidas Consortium Pure Improve Primeknit Grey sisältää viimeisimmät teknologiainnovaatiot. Mielestämme tämä stesso näyttää hyvältä tyylikkäässä harmaassa ja punaisessa värissä. Stesso on kehitetty edistyneellä työkalurungolla, joka sisältää tuotemerkin uusimman suorituskykyominaisuuden lisäämisen innovaation. Ei ole sukkasuojusta, jonka avulla käyttäjä pystyy seisomaan suoraan tehostepehmusteella, mikä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja reagoivuuden jalkojen alla. Toinen vaikuttava suorituskykyetu on yllättävän kevyt Primeknit-päällinen, joka on valmistettu yhdistämällä tiukat ja avoimet neulotut yksityiskohdat. adidas pulseboost verkossa Tämä tekee kengästä, joka on erittäin vahva, tarjoaa hyvän tuuletuksen jalkaan ja näyttää hyvältä tässä ristikkäisessä kuviossa.UNDEFEATEDin ja adidaksen uuden jalkakapselin, joka on paljastettu osana yhteistyöhakemustaan, LA-pohjainen tuotemerkki näkee kaksi urheilullisesti vaikuttavaa siluettia. Väitetysti pakkauksen erottuva lenkkari about yhteinen UltraBOOST, joka about mustaa tai valkoista ja jossa on näkyvä UNDEFEATED-painatus sekä tyypillisiä elementtejä siluetista, kuten Primeknit-ylempi, BOOST-välipohja ja Continental Rubber-ulkopohja. adidas adizero Kuumat diilit Pakkaus about adizero adios 3, jossa UNDEFEATED laittaa oman pyörän juoksijalle. Tennari on verkko- ja synteettistä mokkaa, ja sitä on saatavana kahtena eri väreinä, mustalla ja naamioituvalla versiolla, jossa about UNDEFEATED-painatus.

Donovan Mitchell ja BODYARMOR Sports Drink ovat ryhtyneet uuteen, yksinomaiseen yhteistyöhön Adidaksen kanssa. Rajoitettu vain 100 pariin, tässä about virallinen katsaus BODYARMOR times adidas D. O. D. Numero # 2 . BODYARMOR x adidas D. E. N. Numero 2 tulee pukeutuneena väreihin, jotka about innoittanut Donovanin suosikki BODYARMOR Sports Drink -romu, Sunny Punch. fisportsnew.com Siluetti edustaa Donovan Mitchellin ”Determination Over Negativity” -ajattelua, kun hän pyrkii edelleen olemaan väline positiivisten häiriöiden saamiseksi tuomioistuimessa ja yhteisöissä eri puolilla maata. DON Issue 2 sisältää osana Donovanin Adidaksen allekirjoitusjalkineiden toista versiota BOUNCE-välipohjan palautettua tekniikkaa.

Asics DynaFlyte -sovelluksen neljäs iterointi saa vaatimattoman päivityksen: uudistettu, valmistettu verkkovarsi, joka Asicsin mukaan tarjoaa lukituksen keskijalkaan. Tämä tiukkuus ei näyttänyt häiritsevän leveäjalkaisia testaajia, mutta varvaslaatikko aiheutti hieronnan. "Vaikka en pitäisikään jalkojani leveinä, tunsin, että olisin voinut käyttää laajempaa kenkää", yksi sanoi. mene tänne Ja kieli, vaikkakin pehmeä, about ehkä liian leveä ja menee päällekkäin kengän yläsilmän kanssa, mikä sai sen painumaan joidenkin testaajien nilkoihin. Toiseksi korkeimman silmukan käyttö aiheutti toisen ongelman; huomasimme, että nauhoitus ei ollut tarpeeksi korkea varmistamaan kantapään turvallista istuvuutta.
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1