Forums  > Risk Management  > nike dunk low disrupt rood  
     
Page 1 of 1
Display using:  

ee2rygr4


Total Posts: 2
Joined: Sep 2021
 
Posted: 2021-09-06 06:14

Door de jaren heen zijn Nike SB Dunk-ontwerpen geïnspireerd door vele, vele bronnen, dames nike schoenen waaronder staatsvlaggen, muziekgroepen, dieren en filmpersonages. De nieuwste Nike SB Dunk lijkt op een bekende inspiratiebron en bootst het verpakkingsontwerp van een populair bier na.

De Nike SB Dunk Low is de eerste sneaker in de Nike Skateboarding lijn. Het was oorspronkelijk een basketbalsneaker die werd omgebouwd tot skateschoen met een verdikte tong en Zoom Air demping. De nike dunk low disrupt rood Nike SB Dunk Low debuteerde in 2002 en de "First Series" van releases omvatten de Supreme-samenwerking, Zoo Yorks en meer. Andere beroemde Nike SB Dunk Low-releases zijn de beroemde "City Pack" van 2005, de "What The Dunk", de Lobster-serie van Concepts en meer.

En nu, voor hun Chinese nieuwjaarsvieringen, brengt het merk het uitgebreide assortiment opnieuw uit voor de lancering van luide, kleurrijke Dunk Low "Firecracker". Hoewel het misschien het Jaar van de Os viert, productenable combineert het paar wat meer moderne invloeden. Blauw en rood vermengen zich door het hele bovenwerk, de eerste werd voornamelijk gebruikt omdat het zowel het leer van de overlays als de panelen met stippenpatroon die eronder in aqua kleuren, kleurt.

De heldere aanvulling van de koele toon, hoewel een accent in het grote geheel, steelt de aandacht op nogal wat punten: het kleedt zich onder de met Sail getinte tussenzool, het markeert de afbeeldingen in de vorm van nike schoenen wit het titulaire vuurwerk en bloktekst, en het vestigt zelfs de aandacht op de verspreide Chinese karakters. Wat meer is, het palet wordt afgerond met een gunstig goud, een die wordt gebruikt achter de speelse onomatopee├źn, het sissen van een lont en de branding van de tong en het hiellipje.

https://www.productenable.com/
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1