Forums  > Art  > nike dunk  
     
Page 1 of 1
Display using:  

Carman45


Total Posts: 4
Joined: Sep 2021
 
Posted: 2021-09-18 01:50
nike sb blazer skor kommer att lägga till ett nytt alternativ till deras sommarserie med Nike Blazers, med denna nya Boston Celtics-liknande färgväg som förväntas komma under de kommande veckorna. Klassisk läderkonstruktion släpps till förmån för all-over-mocka, med överdelar i en ofärgad vit, med hälpaneler och fet-mage Swooshes som gör Celtics berömda "Lucky Green". Avskärmningen av designen är en klassisk helvit sula, vita meshtungor, med gröna foder och matchande tungor av märket Nike SB som kompletterar ansträngningen.

OG Authentic LX är en av Vans många bästsäljande silhouttes. Det får en ny färgväg som en del av Zodia -paketet. vans old skool rea Dess släpp är helt perfekt för det kinesiska nyåret på grund av stjärntecknen. Tja, det är främst referenser till konstellationerna som också har något att göra med kinesisk astronomi. Den här nya färgen visar upp livfulla och färgglada broderier av stjärntecknen och text på den svarta duken. Johannes Wieser, en svensk konstnär, samarbetade med Vans för att arbeta med designen.

"Toasty" är bara ett annat verktyg för Nikes initiativ "Move To Zero", dess fleece, quiltning och liknande som går ihop för att skapa en ganska ny syn på hållbarhet. Och temat, efter att det tidigare visats på två Dunk Lows, kommer också att utrusta två Dunk Highs. Detta par, till skillnad från sin motsvarighet som läckt ut för några veckor sedan, är mycket mer färgstarkt. Den quiltade överdelen, som sammanfogas av många olika färger, växlar mellan nyanser både neutrala och levande. Ett ljust, pastellgrönt, till exempel, klär hela fotleden, nike dunk high skor medan solbränna färger mockaöglan, snören och bara hälften av mittpanelen.

Även om det ofta kan avvika från sina rötter, kommer Nike Dunk aldrig att skaka paketet "Var tro mot din skola". Och snart, efter många en riktig Retro, kommer silhuetten att vända den älskade St. Johns signatur för den kommande "Championship Red" -färgen. Om du är bekant med universitetet och dess alldeles egna Dunk Low, så borde inte mycket komma som en överraskning här. Vitt läder, medan det tidigare lagts längs basen, tar nu mitt i nike dunk low rea online scenen och klär allt från tåhättan till Swoosh. Under spelar den röda titeln in, högt trots att den är inkapslad av ovannämnda överlägg. På andra håll speglar verktyget detta tvåtonade utseende med hjälp av det neutrala ovanpå mellansulan och dess djärva motsvarighet längs slitbanan.

jamesthomas


Total Posts: 2
Joined: Oct 2021
 
Posted: 2021-10-18 15:56
If you are not sure whether writingpapersucks.com examined and trustworthy, you can spend a few minutes on a small investigation and studying all the students' reviews. The chances are high that you will come across one of mine there too since I like to share my experience with newcomers.
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1