Forums  > Careers  > new balance 880  
     
Page 1 of 1
Display using:  

Alienpost


Total Posts: 4
Joined: Oct 2021
 
Posted: 2021-10-13 02:57
Coleman introduceert een nieuw silhouet uit hun THE10TH-serie terwijl we je een eerste blik werpen op hun Nike React Frenzy. Een nieuwe silhouet heeft hun hoge constructie en is actually voorzien van een adivinar, mesh en synthetische constructie door het hele bovenwerk met een zigzagsteekpatroon op het bovenwerk, nike react frenzy online nederland tong- durante hieltreklipjes, touwveters, een React-gedempte tussenzool. Het zwart-witte bovenwerk wordt vervolgens gecontrasteerd doorway Volt Nike-branding op een tonglipje met een andere witte Swoosh op hun laterale tussenzool.

Op veler verzoek hebben we, within navolging van onze "Michigan"-make-up van eerder deze week, hun "College Colors"-collectie van Nike x Air Jordan 1's samengesteld, met een handvol van onze favoriete Soak College-kleurstellingen uit 1985. Nike's College Colors Program heeft het landschap van hun sneakercultuur voor altijd veranderd. Het was oorspronkelijk ontworpen om de schoolgeest aan te boren, nike air jordan 1 kopen maar in year 1986, toen hun serie college-gekleurde Dunks en bijpassende kleding op de markt kwamen, kregen fans eindelijk iets dat ze konden buigen om steun te tonen buiten een trui.

Een seizoen 2021-22 van hun Serie A is hun afgelopen dagen van begin gegaan, dus New Stability heeft AS Roma gezegend met een speciale 997H. Als onderdeel van NB's 'Only Roma'-campagne - pass away tot doel heeft ght benadrukken hoe Roma hun 'manier van leven' is within Rome en in back heel Italië - heeft hun schoen een op golf clubs geïnspireerd kleurenschema, speciale information en meer. AS Roma's eerste lifestyleschoen van Brand new Balance, de 997H is actually een aanpasbare, gestripte versie van de klassieke 997. Hier is de lichtgewicht lifestyle-klassieker gekleed in Roma's kenmerkende rode en gouden tinten over het grootste deel van het bovenwerk van mesh en suède, terwijl het contrast wordt geleverd door wit new balance 997 sale outlet information op de voorvoet, middenvoet en het N-logo vehicle het kwartpaneel.

New Stability heeft een rijke hazelaarbruine versie van zijn 880-silhouet onthuld, behandeld met hun waterdichte GORE-TEX-coating. De all-weather runner is geconstrueerd fulfilled een ergonomische, new balance 880 kopen goedkoop nauwsluitende pasvorm, waardoor het extra volume level dat je zou zien in een traditioneel GORE-TEX-membraan enigszins wordt afgevoerd zonder iets van zijn bruikbaarheid te verliezen. Het 'New Balance'-merkteken is dun geëtst op de bovenkant vehicle de tong in kleine zwarte en gele strepen, die subtiele accenten toevoegen aan de ingetogen kleurstelling van de schoen. Hun voorvoet heeft tonale veters, aangevuld met gladde leren oogjes en ballistische mesh-textiel rond de toebox.
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1