Forums  > Software  > air jordan 12 goedkoop  
     
Page 1 of 1
Display using:  

Imranboor


Total Posts: 4
Joined: Nov 2021
 
Posted: 2021-11-01 02:26
We hebben al veel gezien van wat 2022 te bieden heeft - "Cardinal" 3's, "Dark Marina Blue" AJ1's, enz. Daarnaast werd de Air Jordan 6 onthuld in "UNC", dat dateert van vóór het veel lichtere, air jordan 6 online kopen meer lente-passende kleurstelling: de "Mint Foam". Elders duikt het palet zwaar in neutrale tinten, waarbij zowel wit als grijs door het leren bovenwerk wordt gemengd. Hieronder is de tooling ook gekleed met de lichtere tint van de twee, hoewel er een "Sail" naast komt voor het subtiel vintage effect.

De nieuwste versie, die later dit weekend een aantal hoofden zal doen draaien bij de release, is de Air Jordan thirteen "Black Hyper Royal", die deel uitmaakt van de Jordan Brand's 2020 Holiday line-up. Het kleurenthema weerspiegelt de Air Jordan thirteen "Magic van Quentin Richardson ” PE, maar heeft niettemin het charisma omkring veel afnemers te vinden (sommigen van ons hier inbegrepen). air jordan 9 kopen online "Black Hyper Royal" heeft 3M reflecterend bovenwerk samen met oma-leren tenen. Het ander interessant detail zijn de Hyper Royal gekleurde suède patches op de tussenzool en het hielgedeelte dat zich uitstrekt tanto aan de enkel op de rug.

De afleveringen van Jordan Brand's Fall 2021 Retro Collection zijn officieel begonnen met uitrollen, en de volgende op de lijst is de release van de air jordan 12 lage prijs "Twist". Ditgene specifieke paar is al via vroege beelden opgedoken, maar nu de officiële foto's zijn geladen door Nike, kun je al zijn Chicago Bulls-vriendelijke details zien. Een eerbetoon aan de thuisthreads die Jordan, Scottie Pippen en een bedrijf droegen tijdens hun Op prime dagen spelend voor de United Center-fans, heeft deze op handen zijnde versie een bovenwerk van premium leer en geschubde overlays op de voorvoet, die allemaal doordrenkt zijn met puur sense of humor.

De air jordan 12 goedkoop nederland geen hoofdrolspeler zoals de Jordan 1, 3 of 4, maar hij heeft een van de meest visueel opvallende silhouetten van de partij, dus een is geen verrassing dat we het gevoel hebben dat enkele van de beste Jordan dit jaar uitbrengt zijn gekomen in de vorm van de minder bekende silhouetten. Het goed voorbeeld is de Jordan 12 Retro Reverse Flu Game. Het viel vandaag, 26 december, en je kunt nog steeds een paar bemachtigen bij StockX. Nike's Air Jordan 12 Retro Reverse Flu Game is, zoals de naam al doet vermoeden, een alternatief voor de onvergetelijke, legendarische Jordan 12 "Flu Game".
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1