Forums  > Risk Management  > Gode Priser på UGG Hjemmesko  
     
Page 1 of 1
Display using:  

phatoes


Total Posts: 7
Joined: Nov 2021
 
Posted: 2021-11-27 05:41
Historien om Køb UGG Hjemmesko begyndte, usammenhængende, på stranden. Støvlerne dukkede op i 1970'erne blandt australske surfere, som omfavnede dem som et behageligt og varmt fodtøjsfix efter surfing. Brian Smith, en australsk surfer, der bor i Santa Monica, Californien, så, at de fik fat i USA og begyndte at importere støvlerne fra Australien og sælge dem til lokale surfbutikker og ud af en varevogn ved surfkonkurrencer. Han oprettede senere Ugg Holdings Inc i det sydlige Californien, hvor virksomheden stadig er baseret, og registrerede Ugg-varemærket.I slutningen af ​​2000'erne var guldalderen for UGG Hjemmesko Bedste Priser i fuld gang, ansporet af den voksende popularitet af australske produkter (Uggs er fremstillet i Kina, men lavet af australsk fåreskind og knyttet til landets livsstil) og en berømthed, der fulgte med Kate Moss , Sarah Jessica Parker og Stella McCartney. I 2010 var Deckers aktie steget med 2400 procent, siden virksomheden først annoncerede sin plan om at købe Ugg tilbage i 1995, hovedsageligt drevet frem af succesen med mærkets fåreskindsstøvler.

UGG-støvlen fandt hurtigt vej ud af surferkulturen og ind i koldere klimaer og dukkede op i skihytter over hele landet. Gode Priser på UGG Hjemmesko er ikke bare behagelige, men de er lavet af højkvalitets fåreskind og bygget med top-of-the-line håndværk, hvilket er en del af grunden til, at UGG-mærket er respekteret overalt, hvor det bæres. UGG har vist sine modestriber i en række nye stilarter til kvinder, mænd og børn. Ugg laver endda behagelige støvler til nyfødte og småbørn udstyret med en velcrostrop for at holde støvlerne på barnet i forhold til at falde af på gaden.

UGG støvler er det mest populære fodtøj til vinteren for alle aldre. Den traditionelle UGG Hjemmesko er en beige, eskimo-lignende støvle, der er kendt for at være både behagelig og varm. Ironisk nok, på trods af at UGG-støvler er ret varme og ser ud til at være lavet til koldere vejr, blev de oprindeligt udviklet i det sydlige Californien af ​​en australier. I 1978 bragte Brian Smith UGG-støvler til den tilbagelænede surferkultur i det sydlige Californien. Med en historie og en forståelse for fåreskind var Brian i stand til at producere UGG-støvlen, som blev et øjeblikkeligt hit med den afslappede stil og udendørsmentalitet, der gennemsyrede hele det sydlige Californien.

Fra de klassiske høje støvler til mænd og kvinder til tæpper og fulde sengesæt, kan du få en sherpa-fyldt dag fra du vågner og tager din UGG Hjemmesko Kvinder/Mænd badekåbe på, til du lægger hovedet tilbage på et UGG-mærke. pudebetræk. Sociale medier er også gledet tilbage til UGGs verden. Modejournalist og stilikon André Leon Talley erklærede for nylig UGG for "Comfort Food for My Feet", og blev et af ansigterne på mærkets aktuelle FEEL-kampagne.

www.neufstovle.com
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1