Forums  > University  > Kopen Nike Air Force 1 Low  
     
Page 1 of 1
Display using:  

quague


Total Posts: 7
Joined: Jan 2022
 
Posted: 2022-01-10 06:29
Om de effen basis te belemmeren, is groen aangebracht op de leren Swoosh aan de zijkant en branding op het tonglabel, het hiellipje en de tussenzool. Kopen Nike Air Force 1 Low Deze heldere tint wordt gecompenseerd door paars op het tonglabel, het hiellipje en de twee gestreepte details op de tussenzool. Onder de voeten wordt een derde tint in de mix geïntroduceerd, met name een gouden kauwgom. Nike noemt niet expliciet een inspiratiebron voor het ontwerp, waardoor de verbeelding van de drager de vrije loop laat bij het evalueren van het kleurenschema - of dat nu betekent dat Donatello uit 'Teenage Mutant Ninja Turtles', The Joker of zelfs Mardi Gras in je opkomt.Nike Air Force 1 Low Goedkoop Zevenpuntige sterren op de bovenste oogsteunen en 'FLY'-tekst op de tong en het hiellabel verwijzen naar het idee om opmerkelijk te zijn, terwijl profiel-swoosh-contouren en 'AIR'-accenten op de tussenzool een gouden flair aan de schoen geven. Samen zorgt elk onderdeel voor een esthetiek die waarschijnlijk op meer Nike Sportswear-modellen terecht zal komen als onderdeel van een grotere collectie.

Zelfs de tong, veters en inlegzool passen bij de tint van de basis om een ​​tonale look te behouden. Nike Air Force 1 Low Korting Om de zaken aan de warmere kant te houden, past het "Hennep" -arrangement metalen roségouden materialen toe op de profiel-Swooshes en de kanten dubrae. Het andere paar ziet een soortgelijk gebruik van metalen details, hoewel in plaats daarvan voor zilver is gekozen. Deze luxe ontwerpen zijn elk voorzien van een bekende witte tussenzool, waardoor de stijlen terug in de lifestyle-sfeer komen.

De Nike Air Force 1 Low Schoenen is al bijna 40 jaar een dominante kracht binnen de sneakerruimte. Door de decennia heen heeft het ontwerp van Bruce Kilgore alleen gehandeld door de alomtegenwoordigheid van Swoosh te brengen, maar het heeft nooit te lang geduurd zonder deel uit te maken van een thematische collectie. Voor zijn laatste groepsinspanning heeft het silhouet de duurzaamheidsinspanningen van NIKE, Inc. verdedigd met behulp van een "Happy Pineapple" -motief. Eerder gezien in een arrangement van overwegend kurk, verwent de nieuw opgedoken propositie in een zomerklaar ensemble gekleed in de kleuren "Green Glow" en "Coconut Milk".

Nike Air Force 1 Low Heren/Dames Canvasmateriaal over het bovenwerk van de schoen zorgt voor een lichtere stap dan traditioneel leer, en in combinatie met de tropische tinten op de tong, profiel-swooshes en ruggengraat, wordt het passend voor het komende seizoen. De eerder genoemde vrolijke vrucht vervangt de standaard branding op de bovenkant van de tong en inspireert zelfs de productsticker die op de gespikkelde kurken inlegzool is gedrukt. Ten slotte hebben kanten dubraes en buitenzolen verder volledig kurkconstructies, geworteld in de "Move to Zero" -campagne van het bedrijf.

www.yzyprijs.com
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1