Forums  > University  > Kopen Nike Air Max 2090  
     
Page 1 of 1
Display using:  

quague


Total Posts: 7
Joined: Jan 2022
 
Posted: 2022-01-10 06:40

De Nike Air Max 2090 "BETRUE" blijft NIKE, Inc.'s toewijding aan de LGBTQIA+-gemeenschap demonstreren. De Kopen Nike Air Max 2090 "BETRUE", onthuld naast een Air Force 1 en ACG Deschutz, heeft een alternatieve kleurblokkering onder het kenmerkende doorschijnende bovenwerk. Geel, roze en turkoois over de hele tong en middenvoet versterken de knipoog van het paar naar Pride Month verder, waarbij het laatste gebied ook zwarte, getextureerde spatborden met "BETRUE" -tekst aantrekt. Onder de voeten zijn de tussenzolen overwegend wit, maar Air Max 200-eenheden richting de hiel genieten van een ijsblauw arrangement dat doet denken aan een recente Air Force 1 React.Als het gaat om het naar een hoger niveau tillen van stijlen, is Nike geen onbekende in het experimenteren met verschillende materialen en texturen. Een aankomende Nike Air Max 2090 Goedkoop heeft bijvoorbeeld fleece-achtige materialen en pronkt met een schoon, wit en rood kleurenpalet. Het zachte materiaal is door het hele bovenwerk aangebracht en geeft een lichte crèmetint af. In tegenstelling tot de meeste AM 2090-releases, zijn de profiel-Swooshes hier rode leren appliqués die aan de zijkanten zijn gestikt, in plaats van afbeeldingen van een oversized Swoosh-omtrek.

Na zijn feestelijke debuut voor Air Max Day afgelopen maart, heeft de Nike Air Max 2090 Korting zich sindsdien gericht op het vullen van de schappen met een gestage stroom van in-line releases. Volgende maand krijgt het futuristische silhouet echter eindelijk de kans om samenwerkingen aan te gaan, en de eerste samenwerking is nu bevestigd met een van de kenmerkende voetbalatleten van Swoosh: Neymar Jr. Voor dit tweedelige project heeft de sluwe Paris Saint -Germain forward brengt hulde aan verschillende hoofdstukken van zijn opvoeding door middel van tekstuele versieringen die op de zijkanten van de keel zijn gedrukt. Op de rechter zijmuren staat "Sao Vincente" en "Praia Grande" die verwijzen naar zijn geadopteerde huis, terwijl de mediale zijkanten "Jardim Gloria" spellen ter ere van zijn voetbalinstituut in Brazilië en "Nautica III" om zijn jeugdbuurt te markeren.

Hoewel oorspronkelijk geïntroduceerd als een klein onderdeel van de jubileumvieringen van de AM90, is de Nike Air Max 2090 Schoenen ongetwijfeld een blijvertje, omdat hij nog steeds een breed scala aan verschillende kleurstellingen biedt. De meeste, zoals passend bij zijn vooruitstrevende vorm, putten uit de toekomst met neons en ongerepte, bijna metaalachtige neutrale kleuren - het inaugurele paar is de meest definitieve van deze benadering. En na een omweg te hebben gemaakt naar het erfgoed met een Duck Camo-make-over, is het model weer op het goede spoor in Aurora Green, waarbij veel van zijn synthetische panelen worden uitgerust met een witte glans. Leren spatborden, gereedschappen en bevestigde mallen hebben allemaal dezelfde heldere tint, waardoor er ruimte is voor de titulaire tint om op te vallen bij de verspreide halfgetekende 'lucht'-logo's, de contrasterende steek en de nauwelijks zichtbare wassing op de tong.

Ondanks dat de Olympische Zomerspelen van 2020 een jaar later worden gehouden, heeft Nike Air Max 2090 Heren/Dames hun opwinding helemaal niet afgestompt. De Swoosh toont zijn steun voor Team USA via een hele reeks rode, witte en blauwe stijlen die bestaan ​​uit de Nike Air Max 96 II en meer. Aan deze met sterren bezaaide stijlen wordt nog een ander Max Air-silhouet toegevoegd: de Nike Air Max 2090. Het bovenwerk van het paar bestaat uit een laag wit doorschijnend gaas dat rode overlays onthult en een blauwe basis van textiel eronder.

www.dameshoe.com

thiagogo


Total Posts: 4
Joined: Mar 2022
 
Posted: 2022-04-13 10:10
The knowledge you share has helped me a lot in work as well as in life, thank you very much, for this information and knowledge has helped me have a better life. run 3
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1