Forums  > Risk Management  > Adidas Stan Smith Outlet  
     
Page 1 of 1
Display using:  

biancojn
Banned

Total Posts: 7
Joined: Mar 2022
 
Posted: 2022-03-09 06:11
De Kopen Adidas Stan Smith is het nieuwste Originals-silhouet dat zich vóór Pride Month 2020 bij de feestelijke schoenenlijst van de Duitse sportkledinggigant voegt. Net als een eerder opgedoken Superstar, verwent de Stan Smith zich met een zomergeschikt "Footwear White" canvas vol met levendige blauwe tinten , geel en roze knikken naar de diversiteit van de LGBTQIA+-gemeenschap.Terugkijkend op de sneakerscene in de jaren 2010 was de Adidas Stan Smith Besteld een van de belangrijkste spelers die meedeed aan de decennialange trend van witte sneakers. De klassieker met Fairway Green-accenten keert binnenkort terug met klittenband en een Primegreen-constructie. Het aankomende paar heeft een bekende witte make-up en ziet af van leren bovenwerk voor synthetische materialen genaamd "Primegreen".

Net als bij zijn meest populaire versie, heeft deze tennisklassieker een bijna volledig "Cloud White"-arrangement. Adidas Stan Smith Outlet Geperforeerde 3-Stripes op de profielen en branding op de tong en hiel zijn intact gehouden, maar de ingeslagen "Stan"-tekst langs de zijwanden biedt een verfrissende update. Evenzo dienen "Gold Metallic" en "Silver Metallic" afwerkingen bij de tong en hiel niet alleen als chique upgrades, maar ook als herinnering om altijd naar de top te streven.

De adidas Continental 80, een van de lifestyle-broers en zussen van de Originals-familie die onlangs te zien was in de nieuwste Hu-capsule van Pharrell, is terug voor een nieuwe release die is gericht op het meer algemene publiek. Adidas Stan Smith Schoenen Door zijn crèmekleurige buitenkant af te werpen, krijgt het silhouet nu een meer klassieke benadering door het uiterlijk van de immer populaire witte en groene Stan Smith-kleurstelling na te bootsen.

Het bovenwerk, dat meestal is gemaakt van volledig leer, is constructief aangepast met een meerderheid van canvas en kleinere hoeveelheden leren overlays die op de voorvoet en keel zijn bevestigd, allemaal gekleurd in een engelachtig wit. Adidas Stan Smith Heren/Dames Hoewel de kleurblokkering niet het originele "Fairway Green" omvat dat hoort bij het eerder genoemde model uit de jaren 60, is een donkerdere "Collegiate Green" -tint aangebracht langs de Trefoil-branding, tong-/hiellipjes en het loopvlak om een ​​vergelijkbare look en voelen.

www.snkrshopeenl.com
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1