Forums  > Basics  > nike air tailwind 79 heren  
     
Page 1 of 1
Display using:  

d4wohn1g


Total Posts: 3
Joined: Jun 2022
 
Posted: 2022-06-20 03:21


De Nike Air Tailwind is een klassieker die alle tijden heeft overtroffen. Ze werden nike schoenen dames zwart voor het eerst gepresenteerd in de Honolulu-marathon van 78 en sindsdien zijn ze van kracht dankzij het eerste model met een Air-eenheid in hun tussenzool. Het Air Tailwind 79-model behoudt zijn frisse uiterlijk en de erfenis van lichtheid en komt om een ​​ultrazachte voetstap te bieden, kampioenen waardig.

Deze historische hardloopschoen kwam in 1979 voor het eerst op de grond tijdens de Honolulu Marathon en is terug als sneaker, en hij is nog net zo nike air tailwind 79 heren cool als meer dan 40 jaar geleden. Trouw aan het origineel, heeft het throwback-profiel dezelfde gestroomlijnde constructie en vierkante noppen, met gestroomlijnd nylon in het bovenwerk in combinatie met de Nike Air-eenheid over de volledige lengte van de zool, die een baanbrekende revolutie in demping betekende.

De Nike Air Tailwind 79 wordt dit seizoen geïntroduceerd in een veelzijdige "Vast Grijs" colorway voor een van de nieuwste iteraties. Het strakke, Online winkelen lage ontwerp is samengesteld uit mesh met suède overlays en leren swooshes/hakken en wordt bekroond met de kenmerkende gewatteerde tongen, terwijl het bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool is bevestigd om het ontwerp af te ronden.

Nike's vele "Be True"-initiatieven om de maand juni te beginnen, zijn elk een bewijs van de veranderende tijden, waarbij de Air Tailwind 79 grotendeels nike schoenen goedkoop ingetogen arriveert, maar toch luid trots op zijn regenboogmotieven en felroze tong. Retro-esthetiek is zeker sterk met lichtgrijze overlays die worden geraakt in gladde suède, terwijl het onderliggende gaas zwaar doorschijnend wordt en doordringt tot welke kleurrijke sokken je ook kiest om aan te trekken.

https://www.blazersnieuw.com/
Previous Thread :: Next Thread 
Page 1 of 1